Ventilatie

HomeVentilatie
mechanische ventilatie
ventilatierooster
airconditioning
airco installateur

Ventilatie

Kiezen voor het juiste ventilatiesysteem is niet altijd even makkelijk.

Ventilatie vs. luchtvervuiling

Luchtvervuiling is in elk huis aanwezig. Wij ademen allemaal, we zweten wel eens en dat blijft allemaal circuleren in de woning. We gaan douchen en er ontstaat condensatie, vocht en dus luchtvervuiling. We maken eten en dampen komen vrij tijdens het koken.

Bouwen? Verbouwen? E-peil zo laag mogelijk?

Gaat u verbouwen? Of gaat u uw schouders zetten onder een nieuwbouwproject? Hoe dan ook, u zal uw woning moeten isoleren. Woningen worden steeds beter geïsoleerd. De keerzijde hiervan is dat je niet meer zonder ventilatiesysteem kan. Het is zelfs wettelijk verplicht, want anders kan de lucht in je huis niet meer naar buiten door deze sterke isolatie en krijg je schimmels, bacteriën en virussen.

Ventilatiesystemen

Wij binden voor u de strijd aan met luchtvervuiling in uw woning of gebouw. Daarvoor moeten we wel het ventilatiesysteem kiezen. Waar moeten we aan denken bij het kiezen van ventilatiesystemen?

Kiezen we voor natuurlijke afvoer van lucht of een mechanische afvoer? Kiest u tegelijk ook best voor airconditioning of niet?

Airconditioning

Wilt u airco laten plaatsen? Slimme keuze. Airconditioning bespaart u niet alleen geld in de zomer, maar ook in de winter zorgt het voor een aangename temperatuur door de warmtepomp. Daarnaast zorgt airconditioning ook voor de perfecte balans tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid (zie ventilatiesysteem hierboven).

Wilt u gratis advies van ons?

Overweegt u ventilatie en/of airco te plaatsen, maar u bent er nog niet helemaal uit? Wilt u een idee krijgen van kostenplaatje?

Maak met ons vrijblijvend een afspraak. Wij brengen uw situatie, wensen en budget in kaart en adviseren u vrijblijvend over alle mogelijkheden voor airco & ventilatie. Wij zoeken altijd naar de juiste balans tussen kosten en rendement. 

Wij zijn actief regio Antwerpen, Mechelen, Lier, Itegem, Geel, Herentals, Herenthout, Keerbergen, Westerlo, Aarschot, Diest, Leuven, Tessenderlo, …

Vraag hier vrijblijvend uw offerte of afspraak aan.

Vragen?